Blog met het laatste technieuws, tips en ervaringen

Minder op je telefoon

Minder op je telefoon: zo doe je dat!

Heb jij soms het gevoel dat je te vaak op je telefoon zit? Het staren naar een scherm en het opnemen van al die leuke informatie kost je (zonder dat je het door hebt) heel erg veel energie. Wij hebben speciaal daarvoor een aantal tips bij elkaar verzameld voor jullie.

Telefoonhouder voor op de fiets

Telefoon vasthouden tijdens het fietsen? €95,- boete!

Als je je telefoon in een houder op je stuur hebt gemonteerd mag je deze wel gebruiken tijdens het rijden op de fiets. Een koptelefoon of oortjes mag je ook blijven gebruiken op de fiets. Denk erom dat je het omgevingsgeluid nog wel kan horen.

Screenprotector plakken

Een screenprotector plakken, hoe doe je dat goed?

Een Screenprotector of Tempered Glass Protector zorgen er voor dat het scherm van een telefoon of iPod krasvrij blijft. Een beschermfolie dient in één keer goed te worden geplakt. Ga hier dus even voor zitten, lees de tips goed door en neem de tijd.

Tinystories iPhone cases

Exclusieve samenwerking tussen GadgetBay en Tinystories

Speciaal voor GadgetBay illustreerde artist Tiny de Vries een serie telefoonhoesjes. We laten je graag het eindresultaat zien.

Wijnglas iPhone hoesje

Videoclip voor het wijnglas hoesje

Het hoesje met de vloeibare wijn is mateloos populair, dus hebben we een videoclip opgenomen.

Tips voor smartphone fotograaf

De beste tips om nu te beginnen als smartphone-fotograaf!

Om mooie foto’s te maken heb je geen lens van 200 euro en een camera van 600 euro nodig. Met kleine telefoonlenzen bespaar je niet alleen geld, maar ze zijn ook veel makkelijker om mee te nemen.