Fietshouders voor telefoon

Filter

0
Onbeperkt
1
Onbeperkt


Bezig met laden...

Kies voor een fietshouder voor je telefoon

Als je je telefoon vasthoudt tijdens het fietsen dan kan dat een boete opleveren in Nederland. Het vasthouden van een telefoon is namelijk gevaarlijk, omdat je daardoor minder goed op het verkeer kunt letten, en je maar 1 hand aan het stuur hebt. Om veilig je telefoon te kunnen gebruiken tijdens het fietsen raden we een telefoonhouder aan die je aan het stuur van je fiets bevestigd. Zo kun je gemakkelijk Google Maps gebruiken als je een nieuwe route wilt fietsen en daarbij navigatie nodig hebt. Maar ook het bedienen van je muziek of het bijhouden van binnenkomende berichten kun je dan veilig doen met twee handen aan het stuur.

Bevestig je telefoon op het stuur met een fietshouder

Ben je op zoek naar een fietshouder voor je telefoon? Dan zijn er verschillende opties mogelijk. Voor minder dan 20 euro heb je al een degelijke houder van kunststof, die met een schroef rond het stuur wordt aangedraaid. De houder bevat altijd beschermende materialen, zodat je fietsstuur of je telefoon niet beschadigen. Vervolgens is de klem voor je telefoon gemakkelijk te verstellen, zodat het voor allerlei verschillende telefoons geschikt is. Of je nu een iPhone, Samsung Galaxy, Redmi of One+ hebt, de fietshouder zal passen.

Hou je van sportieve fietsritten door het bos? Dan is het slim om een meer robuuste fietshouder te kiezen. Op een mountainbike raden we altijd een aluminium fietshouder aan, bijvoorbeeld van het merk GUB. Deze fietshouder kan de klappen goed opvangen, zodat je telefoon niet met houder en al op de grond belandt.

Het Spigen Gearlock systeem als fietshouder

Spigen heeft een uniek systeem ontwikkeld waarmee je je iPhone gemakkelijk en extra veilig aan het stuur van je fiets kunt klikken. Met een simpele draaibeweging kun je je iPhone vastmaken of weer losmaken van je stuur. Je hebt hiervoor een Spigen Gearlock hoesje nodig, en natuurlijk de Spigen Gearlock Mount die je aan je stuur bevestigt.

Service en garantie

Fiets je rustig over goede wegen? Dan is in principe elke fietshouder geschikt om je telefoon veilig te bevestigen. Kies je voor ruiger terrein of rij je hard over een hobbelige weg? Dan kan een meer solide fietshouder geen kwaad. Je hebt altijd garantie op de producten die je aanschaft bij GadgetBay, maar hierin speelt eigen inzicht wel een rol. Een eenvoudige kunststof of siliconen houder kan de harde klappen van een zwaar mountainbike parcour bijvoorbeeld niet goed aan. Als je twijfelt welke houder voor jou geschikt is kun je ons altijd een bericht sturen via de contactpagina. Onze productspecialist helpt je dan graag verder. Wil je extra zekerheid dat je telefoon of de houder nooit op de grond kan vallen? Dan kun je bijvoorbeeld een polsbandje om je hoesje bevestigen, die je vervolgens om je stuur kunt lussen als je gaat fietsen. Als er dan iets misgaat dan hangt je telefoon aan het bandje, en valt deze niet op de grond.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten