Urbanista koptelefoons en oordopjes

Filter

0
Onbeperkt
1
Onbeperkt
Urbanista koptelefoons en oordopjes Urbanista koptelefoons en oordopjes


 

✓ Geniet van zuiver geluid en diepe bastonen

 

✓ Fijn draagcomfort voor jarenlang plezier

 

Bezig met laden...
Urbanista San Francisco oortjes earphones - Rood
Urbanista San Francisco oortjes earphones - Rood

€ 27,95

remove add

Stijlvolle Urbanista koptelefoons en oordopjes

Urbanista heeft zijn naam gemaakt door zijn collectie aan stijlvolle Urban stijl koptelefoons en oordopjes. Urbanista zorgt ervoor dat je in stijl naar je muziek kan luisteren in verbluffende kwaliteit. Luister naar je favoriete muziek met draadloze in-ear oordopjes. Laat je meeslepen door een ruimtelijk breed scala aan geluid door één van de over-ear koptelefoons op te zetten van Urbanista. Door het brede aanbod van draadloze en niet draadloze koptelefoons en oordopjes is er voor ieder wat wils. De perfecte oordopjes voor tijdens het sporten tot een over-ear koptelefoon voor in het vliegtuig. Urbanista is het merk als het draait om stijl, comfort en geluidskwaliteit.

In-ear of niet in-ear oordopjes?

In-ear oordopjes worden geleverd met één of meerdere tips van silicone voor de beste pasvorm in je oor. In-ear heeft als voordeel dat deze beter in je oren passen en het omgevingsgeluid meer gedempt wordt. Niet in-ear oordopjes hebben een one-size-fits-all vormgeving. Deze oordopjes laten meer omgevingsgeluid door en passen niet bij iedereen. Het voordeel is dat je je in het verkeer meer bewust bent van wat er om je heen gebeurt. Daarnaast kan je kiezen voor draadgebonden of draadloos. Tijdens het sporten is prettig als je niet een snoer hebt die je weg moet stoppen. Daarentegen zorgen draadloze bluetooth oordopjes ervoor dat de batterij van je telefoon sneller leeg is en je je oordopjes na verloop van tijd moet opladen.

On-ear of over-ear koptelefoon?

Er zijn twee verschillende stijlen koptelefoons. On-ear oftewel een op het oor drukkende koptelefoon of een over het oor vallende koptelefoon. Een on-ear koptelefoon is over het algemeen handzamer, lichter en compacter. Ideaal voor als je veel onderweg bent. Wil je het omgevingsgeluid meer dempen en nog meer alle tonen van de artiest goed horen, dan kan je beter kiezen voor een over-ear koptelefoon. Over-ear zorgt voor een meer meeslepend indrukwekkend geluid met diepere bassen voor de luisteraar die er eens goed voor wil gaan zitten.

Urbanista heeft op het gebied van koptelefoons en oordopjes voor ieder soort luisteraar een passende koptelefoon of oortjes.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten