Telefoonlenzen

Filter

0
Onbeperkt
1
Onbeperkt
 


Bezig met laden...
Universele 3in1 Groothoek Fisheye Macro Lens - met Telefoon Smartphone Clip
Universele 3in1 Groothoek Fisheye Macro Lens - met Telefoon Smartphone Clip
-60%

€ 24,95

€ 9,95

remove add
Telefoon Camera Lens Kit 2-in-1 Clip-on Lens 0.45X Ultra Groothoek Wide Angle + HD Macro Lens
Telefoon Camera Lens Kit 2-in-1 Clip-on Lens 0.45X Ultra Groothoek Wide Angle + HD Macro Lens
-5%

€ 19,95

€ 18,95

remove add
HD 4K 22X Zoom Telephoto Telescooplens voor je telefoon + Tripod - Zwart
HD 4K 22X Zoom Telephoto Telescooplens voor je telefoon + Tripod - Zwart

€ 48,95

remove add

Maak de mooiste foto’s met deze GadgetBay telefoonlenzen

Ben jij ook zo’n liefhebber van fotografie? Ga nog een stapje verder en schaf een van onze professionele telefoonlenzen aan. Zo haal je nog meer uit de camera van je iPhone en trek je de kwaliteit van je foto’s naar een hoger plan. We hebben diverse lenzen, zo is er voor ieder wat wils. Ons assortiment bestaat uit een groot scala aan lenzen met elk hun eigen karakteristieken. We zullen enkele lenzen hieronder voor je uitlichten om een idee te krijgen wat je allemaal kan met onze telefoonlenzen.

De macro-lens

Je kent het wel, je probeert een foto te maken van een object van dichtbij maar je iPhone kan het beeld maar niet scherp krijgen. Dit heeft te maken met dat de ingebouwde camera lens van je iPhone enkel vanaf een bepaalde afstand scherp kan stellen. Wil je toch een scherp beeld bij het maken als je iets van dichtbij wilt fotograferen, investeer dan in de aanschaf van een macro-lens. Een macro-lens zorgt ervoor dat je de kleinste details scherp in beeld kan krijgen. Maak bijvoorbeeld een haarscherpe foto van de vleugels van een insect, de stamper van een bloem of een dauwdruppel in het gras. De macro-lens maakt dit allemaal mogelijk! 
 

De Fisheye-lens

Een fisheye is een lens met een kort brandpuntafstand en een extreem grote beeldhoek (tot 180 graden). Wanneer je een foto maakt met een fisheye-lens krijg je alles in beeld dat zich onder, boven, links en rechts naast het objectief begeeft. De fisheye zorgt daarnaast voor een vertekend beeld qua perspectief, ook wel een krom perspectief genoemd. 

Door het gebruik van een fisheye-lens kan je veel meer in beeld krijgen dan bij een normale foto. Gebruik de lens om een foto te maken waarbij je het geheel wilt fotograferen. Je kan hierbij denken aan een foto maken van kathedraal of een koepel. Normaal gesproken kan je maar een klein gedeelte van de binnenkant van een kerk fotograferen. Maar door het gebruik van de fisheye-lens kan je het hele beeld vastleggen: het prachtige hemelplafond met schilderingen en ornamenten en de glimmende marmeren tegels van de vloer.

De Wide-angle lens 

De wide-angle lens ook wel bekend onder de noemer groothoeklens. De groothoeklens verbreed de horizon van je camera, waardoor je beter landschappen en dergelijke vast kan leggen. Zo krijg je nog meer in beeld om het perfecte plaatje te schieten!

De Telelens

De telelens wordt gebruikt om objecten van ver weg dichterbij te brengen. Je iPhone heeft natuurlijk al een zoom functie, maar dit is vaak maar tot 2X zoom en de rest is digitaal inzoomen. Wanneer je digitaal inzoomt op een foto verlies je de kwaliteit van de foto, aangezien je hierbij de pixels eigenlijk weggooit. De telelens zorgt ervoor dat je meerdere malen kan inzoomen op een object, zonder dat je foto lijdt aan kwaliteitsverlies.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten