Toetsenborden

Filter

0
Onbeperkt
1
Onbeperkt


Bezig met laden...
Bluetooth toetsenbord mini keyboard draadloos - QWERTY - Zwart
Bluetooth toetsenbord mini keyboard draadloos - QWERTY - Zwart

€ 28,95

remove add
Wit Bluetooth keyboard draadloos toetsenbord QWERTY
Wit Bluetooth keyboard draadloos toetsenbord QWERTY

€ 34,95

remove add
QWERTY Keyboard case leder bluetooth hoes iPad 2017 2018 Pro 9.7 Air 2
QWERTY Keyboard case leder bluetooth hoes iPad 2017 2018 Pro 9.7 Air 2

€ 38,95

remove add

Toetsenborden

Natuurlijk is het gebruik van een tablet of telefoon zeer comfortabel. Een apparaat met een handzaam formaat wat je overal mee naartoe kan nemen.  Een touchscherm is wat dat betreft zeer handig en multi-inzetbaar. Alleen bij het typen van lange stukken tekst voelt het toch na verloop van tijd niet meer zo prettig aan. Een compact toetsenbord kan hierbij de oplossing bieden. 

Maak van je tablet of telefoon een echte laptop

De keuze voor een smartphone of tablet is snel gemaakt. Ze zijn lichter, makkelijker mee te nemen en over het algemeen goedkoper dan een normale laptop. Het voordeel van een laptop is dat een laptop beschikt over een volwaardig toetsenbord met functietoetsen, waardoor je vaak op een laptop een stuk productiever kan werken dan achter een smartphone dan wel tablet.

Een handzaam bluetooth toetsenbord lost dit probleem voor je op. Een draadloos toetsenbord kan je gemakkelijk met je smartphone/ tablet koppelen via bluetooth. Zo maak je van je tablet een ware laptopvervanger. Doordat een toetsenbord beschikt over fysieke toetsen zal je sneller en meer foutloos kunnen typen. Daarnaast zie je meer van de content op het scherm, aangezien er dan geen toetsenbordindeling op het scherm wordt weergegeven.

We hebben diverse soorten toetsenborden die je draadloos kan koppelen via bluetooth. Sommige toetsenborden zijn voorzien van een ingebouwde accu en bij andere moet je zelf een batterij plaatsen, let hierop bij de aankoop van een toetsenbord. Houd er daarnaast rekening mee wat de toetsenbord indeling is van het toetsenbord. Er zijn namelijk verschillende toetsenbord indelingen. De universele indeling van een toetsenbord is QWERTY, deze indeling is geschikt voor in Nederland. Je kan ook kiezen voor AZERTY indien je in België of Frankrijk woont. In Duitsland gebruikt men QWERTZ.
 

iPad cases met toetsenbord

Een iPad kan je uitstekend gebruiken als laptopvervanger, alleen het enige wat er mist om van je iPad een echt werkpaard te maken is een goed toetsenbord. Hierdoor kan je sneller en productiever achter je iPad werken. Je hebt bij ons de keuze uit diverse iPad cases met een ingebouwd toetsenbord, van een case van hoogwaardig aluminium tot aan een chique lederen case. Sommige van deze toetsenborden zijn zelfs voorzien van backlight. Backlight zorgt ervoor dat de toetsen oplichten, zodat je ook bij weinig licht nog net zo goed alles kan zien als overdag. Het voordeel van een case met toetsenbord is dat je altijd je toetsenbord bij de hand hebt. 

Geschikt voor ieder apparaat

Onze brede collectie aan toetsenborden is geschikt voor alle soorten telefoons en tablets ( de cases met toetsenbord daargelaten). Veel van onze toetsenborden zijn multifunctioneel, zodat je ze met verschillende besturingssystemen kan gebruiken. Dankzijn het ergonomische design zijn onze toetsenborden fijn om op te typen en eenvoudig mee te nemen.

Advies

Mocht je uiteindelijk nog met vragen zitten, dan staan wij graag voor je klaar om je te voorzien van vakkundig advies! Je kan ons bereiken over de telefoon of via de mail.

Ben je na je aankoop toch niet helemaal tevreden, dat is uiteraard mogelijk. Je kan het product binnen 14 dagen na aankoop retourneren om het product te ruilen of een volledige terugbetaling te ontvangen.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten