iPad Air 4 2020 & iPad Air 5 2022 hoes

Filter

0
Onbeperkt
1
Onbeperkt
 


Bezig met laden...

De beste iPad Air 4 (2020) & iPad Air 5 (2022) hoes

Heb jij deze slanke iPad Air met compleet nieuw 10,9 inch display aangeschaft? Dan helpen we je graag met een goed hoesje en handige accessoires. Met de A14 Bionic-chip met Neural Engine die deze iPad in zich heeft, heb je nog vele jaren plezier van een snelle iPad. Extra redenen om je nieuwe iPad Air 4 of 5 goed te beschermen.

Tri-Fold hoes om je iPad Air 4 10.9 inch?

Als je alles uit je iPad Air wil halen is het handig om je iPad op verschillende manieren te kunnen neerzetten. Een beetje schuin voor een optimale hoek om te kunnen typen en tekenen, of meer rechtop tijdens een meeting of het bekijken van een filmpje. Als je kiest voor een Tri-Fold hoes kun je deze op verschillende manieren oprollen, wat zorgt voor een optimale kijkhoek van je iPad Air 4. Dankzij de magnetische flap op de hoes zal je iPad Air automatisch ontwaken bij het openen van de flap, en weer vergrendelen bij het sluiten van de flap.

Uiteraard heeft elke hoes ook openingen voor de USB-C poort en de 7 megapixel camera. Sommige hoezen hebben ook de mogelijkheid om je Apple Pencil 2 op te bergen, dat kan een handige extra feature zijn als je vaak gebruik maakt van de styluspen. Tot slot is er ook een mogelijkheid om een hoes te kopen met een ingebouwd bluetooth keyboard. Zo transformeer je je iPad Air 4 in een volwaardige laptop, en verhoog je je persoonlijke productiviteit.

Productadvies voor een passende iPad Air 4 / 5 case?

Twijfel je welke hoes je moet kiezen? Dan kun je altijd even contact opnemen met onze productspecialist. Op de contactpagina of op een specifieke productpagina vind je al onze contactinformatie om een bericht te sturen per mail, WhatsApp of om even te bellen. Indien gewenst pakken we de hoes even uit ons magazijn, en beantwoorden we al je vragen.

Uiteraard heb je na het aanschaffen van je nieuwe hoes altijd 14 dagen bedenktijd. Als de hoes toch niet helemaal naar wens is kunnen we samen zoeken naar een goed alternatief en ruilen we het gewoon om. Als je liever een volledige terugbetaling wil kan dat natuurlijk ook, en staat dat binnen 4 werkdagen weer op je rekening. Als je hebt gekozen voor een achterafbetaling via Klarna hoeft er niks terugbetaald te worden, en vervalt simpelweg het betaalverzoek.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten