Virtual Reality brillen

Filter

0
Onbeperkt
1
Onbeperkt


Bezig met laden...
Universele Cardboard VR glasses - NFC bril - Hoofdband - DIY
Universele Cardboard VR glasses - NFC bril - Hoofdband - DIY

€ 9,95

remove add
Universele Cardboard VR Glasses - Karton DIY
Universele Cardboard VR Glasses - Karton DIY

€ 9,95

remove add
VR BOX Virtual Reality 3D Bril (4.7-6 inch)
VR BOX Virtual Reality 3D Bril (4.7-6 inch)

€ 29,95

remove add
Universele VR Glasses Cardboard - Bouwpakket
Universele VR Glasses Cardboard - Bouwpakket

€ 15,95

remove add

Virtual Reality brillen

Je kent het vast wel van die jaren 80 sciencefiction films waarin iemand een bril opzet en zich in een totaal andere wereld begeeft. Tegenwoordig is dat mogelijk met je smartphone en een Virtual Reality bril! Geef een nieuwe dimensie aan het kijken van een film of het spelen van een game. Je zou deze techniek ook goed in het bedrijfsleven kunnen toepassen. Een architect of ingenieur zou bijvoorbeeld door een 3D model kunnen lopen. We staan nog maar aan het begin qua mogelijkheden in hoeverre je de VR-techniek kan benutten. 

Virtual Reality is voor iedereen

Het mooie aan een Virtual Reality bril is dat VR-technologie nu ook beschikbaar is voor de consument. Het enige wat je nodig hebt is een VR-bril en een smartphone. Denk aan applicaties waarmee je je op een tropisch eiland begeeft, door de gyroscoop in je smartphone is het mogelijk om 360 graden om je heen te kijken. Het is net alsof je er echt bent! Beweeg je door de virtuele ruimte door rond te lopen en kijk om je heen door je hoofd te bewegen. We raden wel aan dat je in de echte omgeving je in een lege ruimte begeeft, anders kan je nog weleens tegen een meubelstuk aanlopen. 

Hoe werkt een Virtual Reality bril?

Een virtual reality bril is voorzien van twee lenzen waar je je smartphone achter plaatst. Open eerst een app die geschikt is voor VR gebruik. Het beeld van je smartphone splitst zich op in twee delen, oftewel stereoscopisch. Hierdoor krijgt ieder oog een apart beeld te zien. Deze truc zorgt ervoor dat je brein denkt dat het 3D is. De gyroscoop in je smartphone kan meten hoe je je hoofd draait, waarbij het virtuele beeld dezelfde kant opdraait. Dit geeft het idee dat je in de virtuele wereld om je heen kan kijken. Zorg ervoor dat de VR app goed werkt op je smartphone, zonder dat het beeld begint te schokken. Dit kan je namelijk na verloop van tijd een misselijk gevoel geven.  

Bouwpakket

We hebben kant en klare VR-brillen waarin je je telefoon stopt en klaar. Maar we bieden ook de Google cardboard bouwpakketten aan. Dit zijn vernuftige bouwpakketten die je zelf in elkaar kan zetten. Deze kartonnen bouwpakketten worden geleverd met 2 glazen, een kartonnen plaat die je in de vorm van een VR-bril kan vouwen en soms een hoofdband. Zo kan je zelfs voor weinig geld ook nog genieten van een echt VR-effect.

Ontdek nu zelf de magische wereld van Virtual Reality en schaf een VR-bril aan! De mogelijkheden zijn eindeloos.
 

Advies

Kom je er nog niet helemaal op? Wij staan voor je klaar om je te voorzien van vakkundig advies! Je kan ons bereiken over de telefoon of via de mail. 
Ben je na je aankoop toch niet helemaal tevreden, dat is uiteraard mogelijk. Je kan het product binnen 14 dagen na aankoop retourneren om het product te ruilen of een volledige terugbetaling te ontvangen.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten