iPad Pro 11 inch 2020 2021 2022 hoes

Filter

0
Onbeperkt
1
Onbeperkt


Bezig met laden...

Welke hoes voor je iPad Pro 11 inch is het best?

Heb jij de tweede of derde generatie iPad Pro van 11 inch, uitgebracht in 2020, 2021 of 2022? Dan zit je op deze pagina goed, en helpen we je graag met een goede hoes om deze prachtige iPad Pro te beschermen. Soms zul je producten zien die voor alle drie de generaties iPad Pro 11 inch geschikt zijn (respectievelijk 2018, 2020, 2021 en 2022), dat komt omdat alle drie de iPads exact dezelfde afmetingen hebben. Namelijk: 247,6 x 178,5 x 5,9 mm. Het enige verschil is dat de eerste generatie uit 2018 maar één camera heeft. De nieuwere hoezen zullen dus om alle drie de generaties iPad Pro 11 inch passen.

iPad Pro 11 inch sleeve of Tri-Fold hoes?

Gebruik je je iPad Pro veel om te typen, om te tekenen of om videocalls te houden? Elke situatie vereist een andere kijkhoek, om prettig te kunnen werken op je iPad Pro. Als je een iPad Pro gebruikt om te werken of studeren, dan is het goed om bij een hoesje goed te checken of je de iPad ook schuin of rechtop kunt zetten.

Bluetooth keyboard, Pencil holder of standaard in je iPad Pro 11 inch hoes?

Sommige hoezen bieden iets extra’s, zoals een standaard die je kunt uitklappen. Met een standaard kun je de iPad gemakkelijk rechtop zetten zodat je stabiel kunt videobellen, of een recept kunt lezen tijden het koken. Als je de Apple Pencil 2 vaak gebruikt is een hoesje met opbergmogelijkheid een goed idee. Tot slot bestaan er ook hoesjes waar je een bluetooth toetsenbord in kunt opbergen. Zo tover je je iPad Pro 11 inch om in een volwaardige laptop.

Je iPad Pro 11 inch case snel in huis

We verzenden dagelijks vanuit ons magazijn in Nederland, dus je hebt je nieuwe hoesje snel in huis! Je kunt er voor kiezen om achteraf te betalen met Klarna, en uiteraard zijn we aangesloten bij het Webshop Keurmerk voor extra zekerheid voor jou. Na ontvangst van je nieuwe hoes heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Mocht de hoes toch niet helemaal naar wens zijn, dan kunnen we deze omruilen voor een ander type, of een volledige terugbetaling verzorgen. Mocht je nog vragen hebben over specifieke producten, dan helpt onze productspecialist je graag verder. Op een productpagina vind je altijd contactinformatie zoals mailadres, chat, WhatsApp of telefoonnummer als je ons liever wilt bellen.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten