nl fr
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Een Screenprotector of Tempered Glass Protector zorgen er voor dat het scherm van een telefoon of iPod krasvrij blijft. Daarnaast beschermt een Tempered Glass Protector anders dan een beschermfolie ook tegen barsten bij een val. Controleer allereerst of de Screenprotector of Glass Protector de juiste afmeting heeft voor uw telefoon. Als u een screenprotector heeft besteld voor een iPhone 7 zal deze bijvoorbeeld niet passen op een iPhone 5. Bekijk waar de gaten zitten voor de camera en speaker om dit te controleren.

Een beschermfolie dient in één keer goed te worden geplakt. Ga hier dus even voor zitten, lees de tips goed door en neem de tijd.

Een screenprotector heeft minimaal 1 beschermfolie. Folie 1 is de kant die op het scherm moet worden geplakt. Soms is er ook een tweede beschermfolie, dat is de klant waar u straks met uw vingers overheen wrijft. Meestal hebben Tempered Glass Protectors alleen beschermfolie 1.

 
 1. Ga in een stofvrije ruimte zitten en leg de iPhone/iPod/iPad op een vlakke ondergrond. Een ruimte met vloerbedekking, een bed of een bank is bijvoorbeeld niet gunstig. Meestal zweven er in de badkamer de minste stofdeeltjes rond dus zou dat een geschikte plek zijn.

   
 2. Maak het scherm goed schoon met een doekje. Éen stofje kan al voor een vervelende luchtbel zorgen. Ook vettigheid kan voor vervelende glinsteringen zorgen.

   
 3. Nadat het scherm goed is schoongemaakt haalt u direct laagje 1 van de screenprotector af. Let op dat u het scherm en de plakzijde van het folie nu niet aanraakt! Hoe sneller deze gebeurt hoe kleiner de kans is dat er een stofje tussen het scherm en het folie komt.

   
 4. Pak nu een pasje (bijvoorbeeld een pinpas) en schuif met de rand de eventuele luchtbellen weg naar zijkant van de telefoon. Onze tip is om het schoonmaakdoekje tussen het pasje en de protector te leggen om krasjes te voorkomen. Als u het scherm goed genoeg hebt schoongemaakt zullen er nu geen luchtbellen meer over zijn.

   
 5. Als er nog een tweede beschermlaagje op de protector zit kunt u die er nu afhalen. Doe dit voorzichtig en zorg er voor dat u de screenprotector zelf niet meetrekt.

   
 6. Klaar! Als er toch een stofje onder de screenprotector zit, haal dan niet het hele folie er af. Wikkel dan een stukje plakband om uw vinger en lift een hoekje omhoog. Met het plakband kunt u het stofje snel van de screenprotector halen. Als u een Tempered Glass Protector heeft geplakt kunt u beter wél de hele protector verwijderen, omdat het buigen het glas zou kunnen breken.