iPhone 6 Plus / 6s Plus hoesjes

Filter

0
Onbeperkt
1
Onbeperkt

Hoesje iPhone 6 Plus - Stijlvolle hoesjes

In september 2014 bracht Apple voor het eerst in zijn geschiedenis twee iPhones uit met twee verschillende schermgroottes. Het bedienen van je telefoon met één hand, wat vroeger een speerpunt was van Apple, lijkt van de baan. Apple lanceert namelijk de iPhone 6 Plus met een schermformaat van maarliefst 5,5 inch. Met een Full HD resolutie heb je met de iPhone 6 Plus bijna een kleine tablet in handen.

Ondanks de grootte, is de iPhone 6 Plus slechts 7,1mm dik. Enkele dagen na de lancering doken de eerste filmpjes op van een gebogen iPhone 6 Plus. Wij raden het zeer af, maar met de hand is de iPhone te buigen. Als reactie hierop heeft de consumentenbond in de VS een buigtest gegaan met alle high-end smartphones. De resultaten waren nauwelijks anders dan de gemiddelde smartphone, maar de noodzaak van een stevig iPhone hoesje werd hiermee wel onderkend.

 

Een iPhone 6 Plus hoesje dat écht bij jou past

Iedereen heeft een andere stijl. Wij streven er naar een assortiment iPhone 6 Plus hoesjes te hebben waar je altijd iets leuks tussen vindt. Klaphoesjes, wallet hoesjes, strakke hardcase covers, vrolijk gekleurde hoesjes of zakelijk leder, je slaagt gegarandeerd in onze webshop.
 

Soorten iPhone 6 Plus hoesjes

iPhone hoesjes verkopen wij van verschillende materialen. Ken jij alle voor- en nadelen van de verschillende materialen al? Wij zetten hier de vier meest voorkomende type iPhone hoesjes onder elkaar.

Hardcase iPhone 6 Plus hoesjes: deze hoesjes zijn gemaakt van stevig kunststof en bieden de iPhone goede bescherming tegen krassen. Een belangrijk pluspunt van hardcase hoesjes is dat je de iPhone nog even makkelijk uit je broekzak kunt halen als zonder hoesje.

Silicone iPhone 6 Plus hoesjes: dit type hoesje is geschikt als je je iPhone wel eens laat vallen. Het silicone materiaal is zacht en elastisch, wat de kans op schade bij een val enorm verkleint. Het hoesje komt aan de voorkant over de rand heen, waardoor ook je scherm beter beschermd is bij een eventuele val.

TPU iPhone 6 Plus hoesjes: dit wordt gezien als de tussenweg tussen hardcase en silicone. Dit materiaal is nog steeds elastisch, maar veel dunner dan silicone. De iPhone blijft hierdoor slank en ligt heerlijk in de hand.

Lederen iPhone 6 Plus wallethoesjes: dit type hoesje biedt zowel aan de voorkant als aan de achterkant goede bescherming. Bewaar je je iPhone wel eens in een tas met sleutels of andere scherpe voorwerpen? Dan is dit hoesje zeer geschikt voor jou.
 

Kwaliteit en service vinden wij erg belangrijk

Een dure telefoon zoals de iPhone 6 Plus dien je goed te beschermen. Omdat je je iPhone elke dag in de hand hebt moet een hoesje niet alleen bescherming bieden, maar moet het mooi zijn, en fijn in de hand liggen. Ons streven is dan ook om een perfect assortiment hoesjes aan te bieden waar je als eigenaar trots op mag zijn. Kom je er binnen 14 dagen achter dat het hoesje toch niet helemaal naar wens is? Stuur dan even een mailtje of bericht op de contactpagina, dan lossen we het direct voor je op. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten