nl fr
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Vandaag is de service van GadgetBay nóg beter geworden Het is een feestelijke dag! Vandaag is de service van GadgetBay namelijk nóg beter geworden. We hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd die we heel graag met jou als vaste klant willen delen.

Telefonische klantenservice

Je kunt ons nu ook bereiken via de telefonische klantenservice. Uiteraard blijft onze klantenservice via e-mail gewoon zoals je gewend bent. Nog meer manieren om contact te onderhouden met GadgetBay. Je kunt ons bereiken via 085 - 060 35 05.

Achteraf betalen met AfterPay

Achteraf betalen was een veelgevraagde optie, en vanaf vandaag is dit dan ook mogelijk met AfterPay. Betaal pas wanneer het jou uitkomt. Je vindt de optie om achteraf te betalen tijdens de checkout wanneer je je betaling gaat plaatsen.

Webshop Keurmerk

We zijn er erg trots op dat we kunnen meedelen dat we het Webshop Keurmerk hebben ontvangen. Het keurmerk houdt in dat we betrouwbaar zijn en een veilige winkelomgeving bieden. Zo weet je zeker dat je maximaal kunt genieten van winkelen bij GadgetBay. Wil je meer weten over het keurmerk? Kijk dan op deze pagina voor de keurmerk-code.
  Bas     22-03-2016 17:41     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.