App van de week: Waze

App van de week: Waze Om naar je bestemming te navigeren heb je allang geen TomTom of ander apparaat meer nodig, je telefoon kan precies hetzelfde, en meer! Het bestaan van veelgebruikte apps zoals Google Maps and Apple Maps is je natuurlijk niet ontgaan, maar heb je al eens van Waze gehoord? Waze is een gratis navigatie-app voor je iPhone die steunt op haar gebruikers.

Waze is een degelijke en goed vormgegeven navigatie-app die sociaal is. Dat wil zeggen dat de gebruikers over heel de wereld informatie met elkaar delen. Sta je in de file of is er een ongeluk gebeurd, dan kun je dat delen met andere Waze-gebruikers. Je reis wordt aangepast aan de gedeelde meldingen van mede-gebruikers. Zo verbeteren alle gebruikers samen elkaars reizen. Je reis wordt automatisch aangepast aan de drukte op de weg en afsluitingen.
 
 

Waze is net geüpdatet met een compleet nieuw, strakker design. Verder kan je nu ook vooraf ingestelde vrienden op de hoogte brengen van je aankomsttijd (zo sta je nooit meer lang op iemand te wachten als je hem of haar komt oppikken) en word je gewaarschuwd wanneer je naar je eindbestemming moet vertrekken op basis van de afspraken in je agenda.

Klik hier om Waze uit de App Store te downloaden. Wil je deze app gebruiken in de auto? Kijk dan eens of deze universele iPhone telefoonhouder iets voor jou is. Nu tijdelijk voor maar € 9,95 in plaats van € 14,95!
 
  Onno     19-10-2015 22:15