nl fr
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

De nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus! Apple heeft 2 nieuwe iPhones gelanceerd, en wij zetten graag even op een rijtje wat er is veranderd in de iPhone. Aan de buitenkant zijn er nauwelijks wijzigingen aangebracht ten opzichten van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Wil je toch dat iedereen direct ziet dat je de nieuwste iPhone hebt? Kies dan voor de nieuwe kleur: roségoud.
 

Behuizing

Apple leed vorig jaar imagoschade toen er een filmpje naar buiten kwam dat iemand met zijn handen zijn nieuwe iPhone 6 omboog. In de iPhone 6s en 6s Plus is dit probleem aangepakt. De behuizing is namelijk gemaakt van een nieuw soort sterker aluminium dat minder snel zal buigen.

Display

De resolutie en afmetingen zijn het zelfde gebleven, maar er is een nieuwe technologie toegevoegd aan de iPhone 6s en 6s Plus. Met 3D Touch herkent de iPhone namelijk hoe hard je op het scherm drukt. Het is misschien even wennen, maar als je bijvoorbeeld harder op de camera-app drukt, kun je kiezen om direct een selfie te maken.

Camera

De smartphonecamera’s van concurrenten komen steeds dichter bij de kwaliteit van Apple. Apple heeft er daarom dit jaar voor gekozen om de resolutie van foto’s op te schroeven. De 8-megapixel camera is vervangen door een 12-megapixel variant. Dit zorgt voor aanzienlijk meer details in je foto’s en filmpjes.

Ben je van plan om de nieuwste iPhone te kopen? Dan raden wij je aan om een hoesje te gebruiken. Een hoesje is niet alleen mooi, maar beschermt je iPhone tegen beschadigingen. Wist je dat iPhones ten opzichte van andere smartphones de hoogste tweedehandswaarde hebben? Als je abonnement over twee jaar afloopt en je wilt graag een nieuwe telefoon aanschaffen, dan kun je je oude iPhone nog goed verkopen. Als je deze altijd hebt beschermd met een hoesje en screenprotector, levert je dat nog een mooi bedrag op!

Bekijk ons aanbod iPhone 6s hoesjes en iPhone 6s Plus hoesjes.
  Bas     19-10-2015 19:52     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.