Komende versie van iOS brengt nieuwe muziek-applicatie

Komende versie van iOS brengt nieuwe muziek-applicatie

Apple heeft de nieuwste versie van haar besturingssysteem voor iPhone, iPod Touch en iPad voor ontwikkelaars beschikbaar gesteld. iOS 8.4, zoals de nieuwe versie heet, vervangt de voorgeïnstalleerde muziek-applicatie voor een compleet nieuwe applicatie. In de nieuwe applicatie spelen afbeeldingen een grotere rol.

De verwachting is dat Apple in juni meer bekend maakt over de update, die dan zeer waarschijnlijk ook voor jou beschikbaar komt. Tegen die tijd lanceert Apple mogelijk ook een Spotify-achtige dienst, gebaseerd op Beats Music. Tegen een betaling van ongeveer 9 euro zou je dan onbeperkt muziek moeten kunnen luisteren via een applicatie die Apple gaat lanceren.

Bereid je alvast voor op de komst van de nieuwe muziek-applicaties van Apple met deze GadgetBay oortjes van topkwaliteit, tijdelijk voor maar € 15,95! De oortjes zijn vergelijkbaar met de zeer goede kwaliteit van de Apple-oortjes, alleen dan goedkoper. De oortjes hebben ook een microfoon, zodat je kunt bellen of je spraakbediening kunt gebruiken.

Bekijk de nieuwe iOS 8.4 muziek-applicatie alvast in onderstaande video:

  Bas     08-07-2015 19:36