Nieuw op GadgetBay: de draagbare Power Bank

Nieuw op GadgetBay: de draagbare Power Bank

Regelmatig breiden we ons assortiment uit met mooie, nieuwe producten. Deze keer zijn we extra trots op onze nieuwste aanwinst, de draagbare Power Bank! Met een lengte van nog geen 10 centimeter en gewicht van minder dan 100 gram past deze krachtpatser gewoon in je jaszak of een klein vakje van je tas. Ideaal voor onderweg, bij een concert of in de trein.

Wellicht denk je bij een Power Bank gelijk aan een van de vele externe opladers die op het internet te vinden zijn, en die je telefoon tenenkrommend langzaam opladen. Via deze Power Bank laadt je telefoon echter net zo snel op als met je oplaadkabel in het stopcontact! Superfijn! Deze Power Bank kan met zijn 2600 mAh tot wel twee keer je iPhone opladen. En mocht je het je afvragen: dankzij de handige USB-poort kan ieder model iPhone, iPod of iPad met een USB-oplaadkabel worden aangesloten (en ja, ook niet-Apple producten).

Omdat we zo enorm blij zijn met dit nieuwe product, kan je de draagbare Power Bank twee weken voor maar € 14,95 bestellen op GadgetBay (in plaats van de toch al lage vaste prijs van € 19,95). Heb je behoefte aan een nóg hogere capaciteit? Kijk dan eens naar onze externe accu.

  Bas     08-07-2015 19:36