nl fr
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Winkelen bij GadgetBay is nu nog veiliger Wellicht is het je al opgevallen, sinds enkele dagen zie je links in de adresbalk van je browser een groen slotje staan bij je bezoeken aan GadgetBay. Al het verkeer op onze website wordt sinds enkele dagen versleuteld. De contactpagina en bestelpagina waren al versleuteld, nu is ook de rest van de website versleuteld.

Wat betekent dit voor mij?
Een verbinding via HTTS staat voor een versleutelde verbinding. Dat wil zeggen dat alle data die wordt verzonden via internet versleuteld is. Niemand kan deze data dus meer lezen, ook al is het WiFi-network dat je gebruikt niet goed beveiligd (denk aan openbare netwerken in bijvoorbeeld de trein). Niemand kan dus meer weten welke producten je bekijkt en koopt. Nog belangrijker, niemand kan jouw persoonlijke gegevens onderscheppen (naam, e-mailadres, adres, enzovoort).

Deze stap betekent meer privacy voor jou als klant. Je winkelbezoek is nóg beter beveiligd. Het is al sinds de start van GadgetBay ons voornaamste doel om jou als klant te helpen. Ook deze stap draagt daar aan bij.
  Bas     28-11-2015 11:49     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.