nl fr
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

App van de week: Rollende Pepernoot Buiten voel je de wind, de temperatuur daalt, de blaadjes vallen van de bomen. ’s Nachts hoor je spannende geluiden op het dak. Zou het de Sint zijn? Het is weer de leukste tijd van het jaar. Sinterklaas komt aan in Nederland en België. Nu is het goede moment om te starten met deze guilty peasure game, Rollende Pepernoot.
 
Het spel is precies zoals de titel doet vermoeden. Je bent Piet en rent voor de rollende pepernoot uit. Zorg dat je de hindernissen op de daken goed weet de omzeilen, want voor je het weet wordt je ingehaald door de megagrote Rollende Pepernoot.
 

 
Het doel van het spel is om zo snel mogelijk bij Sinterklaas aan te komen. Onderweg omzeil je hindernissen en verzamel je alle verloren cadeautjes op de daken van de huizen. Houd de rollende pepernoot in de gaten, want deze moet je voor blijven.
 

 
Het spel kan geheel gratis worden gedownload voor op je iPhone, iPod Touch of iPad. Het spel is geschikt voor apparaten met iOS 6.0 of hoger. Klik hier om het spel gratis te spelen!
 
  GadgetBay     12-11-2015 15:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.