nl fr
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

You-6100-A Zesdelige Schroevendraaierset opening/reparatieset - iPhone Samsung Huawei

You-6100-A Zesdelige Schroevendraaierset opening/reparatieset - iPhone Samsung Huawei
0 Reviews | Review schrijven

Een handige zesdelige schroevendraaier reparatieset voor het openmaken en/of repareren van diverse telefoons.

Verzendkosten

€ 1,50 

Levertijd

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

€ 11,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

  • Een zesdelige schroevendraaierset inclusief breektool en een pincet. Handige gereedschapset voor het openmaken en repareren van je telefoon. Elke schroevendraaier is bekleed met speciaal antislip materiaal voor een betere grip. Door het kleine formaat van de schroevendraaiers kan je ze gemakkelijk opbergen en meenemen.
  • De schroevendraaierset bestaat uit de volgende soorten schroevendraaiers: 1x Pentagon 0.8 schroevendraaier, 1x Philips 1.5 schroevendraaier, 3x Torx (T2, T5, T6) en 1x Sleufschroevendraaier 2.0.
  • Naast deze 6 verschillende soorten schroevendraaiers is er ook metalen pincet aanwezig voor het vastgrijpen van minuscule elektronica onderdelen of kleine schroeven. Tot slot is er een 'open-wrik-tool' aanwezig, gemaakt van carbonfiber voor het openbreken van bijvoorbeeld je scherm of een ander onderdeel van je telefoon. Deze openingstool heeft twee verschillende kanten aan elke zijde van de openingstool, een platte bek en een puntige bek.  
  • Wees voorzichtig wanneer je deze gereedschapset gebruikt. Een beschadiging is snel gemaakt. Ben je niet helemaal zeker van je eigen vaardigheden, dan adviseren wij dat je de reparatie van je telefoon overlaat aan een expert.
  • GadgetBay is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele beschadigingen of verkeerd gebruik van deze openingstool/schroevendraaierset.

Review schrijven

Bedankt voor de review! Zodra deze is goedgekeurd op taalgebruik en relevantie zal de review verschijnen op deze pagina.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Heb je vragen over dit product? Bel ons op +31 (0)85 060 3505 en we helpen je verder.