nl fr
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Universele Metalen openingstool reparatie - Wrikken openmaken spudger

Universele Metalen openingstool reparatie - Wrikken openmaken spudger
0 Reviews | Review schrijven

Een universele metalen openingstool die je kan gebruiken om op een zorgvuldige manier je telefoon of tablet te openen.

Verzendkosten

€ 1,50 

Levertijd

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

€ 3,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

  • Een universele metalen openingstool, voor het open wrikken van je smartphone of tablet. Door middel van de twee metalen spatelvormige uiteinden kan je op een nauwkeurig manier te werk gaan. Een handige tool om binnenin een smartphone, tablet of ander elektronisch apparaat te komen. Door de platte spatelvormige bek kan je precies kracht zetten op één punt, zonder dat de metalen openingstool meegeeft. De ribbelvormige textuur op het metalen tussenstuk zorgt voor extra grip bij het hanteren van deze openingstool.
  • Wees voorzichtig bij het gebruik van deze openingstool, een krasje of een beschadiging is snel gemaakt. Ga er dus nauwkeurig mee om. Ben je niet zeker van je eigen vaardigheden of weet je niet hoe je het apparaat op de juiste manier kan openen. Dan adviseren wij om dit te laten doen door een expert.
  • GadgetBay is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele beschadigingen of verkeerd gebruik van deze openingstool.

Review schrijven

Bedankt voor de review! Zodra deze is goedgekeurd op taalgebruik en relevantie zal de review verschijnen op deze pagina.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Heb je vragen over dit product? Bel ons op +31 (0)85 060 3505 en we helpen je verder.