nl fr
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Tips voor een superleuk Sinterklaasfeest Sinterklaas is weer in het land! Daarom is het de hoogste tijd om eens na te gaan denken over hoe jij dit jaar pakjesavond wilt vieren. We zetten de opties voor je op een rijtje.

Lootjes trekken

Niets is leuker dan een cadeau ontvangen van een anonieme sinterklaas die zich in het zweet heeft gewerkt om voor jou een unieke surprise te maken. Een gedicht, een nét niet helemaal gelukte stoomboot van papier marché, het hoort er allemaal bij!

Dobbelspel

Heb je twee linkerhanden, en zie je het maken van een surprise niet zo zitten? Dan is een dobbelspel ideaal voor jou! Je hebt een grote dobbelsteen nodig, en een aantal vrienden of familieleden die allemaal één algemeen cadeau kopen. Het hoeft niet duur te zijn, het gaat om het idee. Alle ingepakte cadeautjes worden in het midden van de kring gelegd. De cijfers van de dobbelsteen hebben een betekenis. Neem bijvoorbeeld bij het gooien van het getal 1 een cadeautje van de stapel, geef alle cadeaus 1 plaats door naar links bij het getal 2, pak een cadeau uit bij het getal 3, en ruil jouw cadeau met een willekeurige andere persoon bij het getal 4. Verzin voor alle getallen van de dobbelsteen een actie. Koop een zak pepernoten en een stuk marsepein, en het levert gegarandeerd gezelligheid op!

Traditionele pakjesavond

De traditionele pakjesavond kent iedereen: met je familie zit je gezellig in de woonkamer, dit maal zonder de televisie aan. Samen zing je sinterklaasliedjes, of heb je leuke gesprekken. Plotseling hoor je geluid bij de achterdeur. De deur staat open, en voor de deur staat een grote juten zak met cadeautjes. Spannend!

We wensen je een fijne sinterklaastijd! Mochten we je nog kunnen helpen met wat leuke schoencadeautjes, dan weet je ons te vinden ;)
  Bas     11-11-2016 22:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.