nl fr
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Onzichtbare inkt pen met UV lampje voor geheime tekst - Secret - Onzichtbaar

Onzichtbare inkt pen met UV lampje voor geheime tekst - Secret - Onzichtbaar
3 Reviews | Review schrijven

Een UV pen waarmee je met onzichtbare inkt teksten kan schrijven, met het lampje op de dop van de pen maak je je tekst weer zichtbaar.

Verzendkosten

€ 1,50 

Levertijd

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

€ 4,95
€ 4,45
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

  • Een op het eerste gezicht normale pen, dat is het niet. Deze pen kan schrijven met onzichtbare inkt, maar deze inkt kan je alleen met deze pen weer zichtbaar maken. Er zit een lampje in de dopkant van de pen, hiermee maak je door middel van UV stralen de inkt weer zichtbaar. Dit gebeurt alleen als je er met deze pen weer op schijnt.
  • Een handige pen voor: geheime berichten, onzichtbare tattoos en geheime codes. Denk aan het opschrijven van je wachtwoorden of gevoelige informatie. Normaal gesproken wordt dat natuurlijk afgeraden om deze codes dichtbij je pc te hangen. Maar met deze inkt kan het, het ziet eruit alsof niemand er iets op geschreven heeft, superhandig! Alleen jij weet hoe je het weer zichtbaar moet maken.

Review schrijven

Bedankt voor de review! Zodra deze is goedgekeurd op taalgebruik en relevantie zal de review verschijnen op deze pagina.

Tineke - 19-09-2019 21:15

Heel leuk als cadeautje voor de kinderen! Ze kunnen geheime briefjes schrijven en dat is dan alleen met het speciale lampje leesbaar.

mesureur - 03-08-2019 17:29

très bien Rapide Merci

Vered - 29-08-2018 01:03

Ben er erg blij mee, ziet eruit als een normale pen. Hij werkt goed.